Inici  >  Descobreix Andorra >  Exposicions
Descobreix Andorra
Exposicions
Exposicions

Més enllà dels referents permanents que ens ajuden a comprendre millor qui som i d’on venim,

les exposicions temporals són propostes que, habitualment des de les ciències socials o les diferents disciplines artístiques, ens aporten una mirada singular i ens conviden a la reflexió. Fes una ullada a la selecció que hem preparat per a tu.

Abracadabra: il•lusionisme i màgia a Cal Plandolit
01
Abracadabra: il·lusionisme i màgia a Cal Plandolit
Era del Raser
A partir del 25 de setembre de 2021

Una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit va ser la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Pau-Xavier d’Areny-Plandolit Plandolit i un dels seus fills, Xavier d’Areny-Plandolit Gassó, són els protagonistes d’aquesta exposició.

Refugiats. Andorra, país d'acollida
02
Refugiats. Andorra, país d'acollida
Cal Pal
Fins al 7 de gener del 2024

Cal Pal acull una nova mostra temporal que, durant 10 mesos, farà un recorregut per la història dels refugiats i dels que varen oferir refugi a Andorra, a través d’una exposició de material d’arxiu i fotogràfic, material de guerra i audiovisuals, i de la proposta de diverses activitats itinerants.

La dona i la bicicleta
03
La dona i la bicicleta
Bici Lab Andorra
Fins al 30 de setembre

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, dona a conèixer com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes.
Tretze relats de dones ciclistes de tots els temps il·lustren petits grans moments de la relació de la dona amb les dos rodes des de finals del segle XIX fins als nostres dies. D’utilitzar la bici com a eina per escapar del control de marits i pares, a lluitar per la igualtat en el ciclisme professional.

Khrôma. L'univers emocional del color
04
Khrôma. L'univers emocional del color
Museu Carmen Thyssen Andorra
Fins al 7 de gener del 2024

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la seva setena mostra titulada ‘KHRÔMA. L’univers emocional del color’, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra.
Els colors s’han associat històricament a estats anímics, així com a situacions molt concretes. Més enllà de l’aspecte purament artístic, KHRÔMA es concentra en l’estudi de les sensacions i convida cada visitant a convertir-se en l’element clau del missatge emocional que serà transmès al llarg de la visita.

Entrades recents

    Comentaris recents

    No s'han trobat comentaris.
    Latest Posts