Inici  >  La teva història

Vols formar part d’aquest projecte
de coneixement i divulgació històrica?

SURA-0017A

Incorporarem les teves dades a un registre de col·laboradors que el Departament de Patrimoni Cultural tindrà en compte a l’hora de projectar nous continguts, sempre d’acord amb el criteri i la planificació del comitè editorial del relat històric d’Andorra.

Si estàs fent recerca, has recollit el testimoni d’algun familiar o bé tens records per compartir, omple el formulari i et contactarem al més aviat possible.

    Les dades de caràcter personal seran tractades pel Departament de Patrimoni Cultural i s’incorporaran al registre de col·laboradors, la finalitat del qual és el contacte telefònic o mitjançant correu electrònic per a l’ eventual ampliació dels continguts del relat històric d’Andorra. Aquesta finalitat està basada en el compliment de les obligacions legals que estableix la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals. Les dades es conservaran el temps necessari per complir la finalitat per a la qual s’han demanat. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les vostres dades, i de limitació i oposició al tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les vostres dades, quan siguin procedents, davant del Departament de Patrimoni Cultural, a l’av. François Mitterrand, 13, AD200 Encamp, o a l’adreça de correu electrònic patrimoni_cultural@govern.ad.

    casadelavall

    Comentaris recents

    No s'han trobat comentaris.